Afişare Mesaje

Aici puteţi vedea mesajele acestui utilizator. Sunt afişate doar mesajele făcute în secţiuni în care aveţi acces.


Mesaje - Mihai A

Pagini: [1]
1

 
Catre,

‹B1 TV

 
 
Subsemnatul ANGHEL MIHAI, reprezentata conventional de catre S.C.A. “PAVEL & PAPUC” cu sediul în incinta Hotelului Intercontinental București, bd. Nicolae Bălcescu, nr. 2-4, Sector 1, et. 2, birou 217, prin prezenta, va aduc la cunostinta refuzul expres de a-mi fi asociat numele si/sau imaginea cu afirmatiile aduse de catre moderatorul Silviu Manastire in cadrul emisiunii "Dosar de politician" difuzate joi, data de 21.04.2016, la B1 TV.

Mai mult decat atat, art. 57 din Constitutia Romaniei prevede expres obligatia cetatenilor romani, cetatenilor straini si apatrizilor de a-si exercita drepturile constitutionale cu buna-credinta, fara sa incalce drepturile si libertatile celorlalti. Si libertatea de exprimare are anumite limite: art 30 alin. 6 din Constitutie prevede ca “Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine“. Aceste valori reglementate ca limite ale libertatii de exprimare se regasesc, de altfel, si în art. 10 paragraful 2 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si in art. 19 paragraful 3 din Pactul international cu privire la drepturile civile și politice.

Depasirea limitelor in ceea ce priveste libertatea de exprimare a presei, in conditii de rea-credinta, determina sanctionarea pentru incalcarea dreptului la viata privata, dreptului la demnitate, dreptului la propria imagine, atingeri aduse vietii private, motiv pentru care va solicit sa luati masurile ce se impun si pe cale de consecinta, sa nu efectuati fapte si sau afirmatii publice de natura sa denigreze imaginea subsemnatului in spatiul public, fapte ce-mi pot cauza prejudicii de imagine.

In virtutea dreptului la replica, va transmit mai jos urmatoarele:

“Il cunosc pe d-ul Gheorghe Grigore, poreclit Gicanu, fiind adversari politici in cursa electorala pentru functia de primar al Comunei Snagov, insa nu doresc ca numele meu sa fie asociat cu al dansului.

Masina pe care o conduc nu este a mea si nici nu a fost primita de la d-ul Gheorghe Grigore, este a unui membru al familiei mele, aspecte ce pot fi dovedite cu inscrisuri.

De asemenea, doresc sa punctez ca singurii oameni care-i doresc alaturi de mine sunt membrii comunitatii, cetateni ai comunei Snagov, in slujba carora voi lupta pentru dezvoltarea si promovarea comunei.”

 
 
 
                                                    ANGHEL MIHAI                                       

prin S.C.A PAVEL & PAPUC

                  ‹Av. Papuc Leonard Florian

 


Trimis de pe iPhone-ul meu     ActionsMark as UnreadMark as ReadMark as SpamStarClear StarJunkNotesnuntaSynced Messagesuntitled Previous Next
 

2Subject: sesizare CNA

 
Subsemnatul Anghel Mihai va aduc la cunostinta refuzul expres de a-mi fi asociat numele si/sau imaginea cu afirmatiile aduse de catre moderatorul Silviu Manastire in cadrul emisiunii "Dosar de politician" difuzata joi, data de 21.04.2016, la B1 TV.

Depasirea limitelor in ceea ce priveste libertatea de exprimare a presei, in conditii de rea-credinta, determina sanctionarea pentru incalcarea dreptului la viata privata, dreptului la demnitate, dreptului la propria imagine, atingeri aduse vietii private, motiv pentru care ma simt lezat de asocierea subsemnatului cu D-ul Gheorghe Grigore, afirmatiile publice ducand la denigrarea imaginii subsemnatului in spatiul public, fiindu-mi astfel aduse prejudicii.

 
 
Av Raluca Rosu

P & P Law Firm

 

Pagini: [1]