Autor Subiect: RESPONSABILITĂȚI (Liste Verificare) pentru: SCL Scolile din Zona Snagov (10)  (Citit de 425 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Administrator

 • Ajut(ăm) la Conservarea și utilizarea sustenabilă a Patrimoniului Natural și Cultural al Zonei Snagov
 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Mesaje postate: 107
 • Karma: +0/-0
 • Text personal => www.FundatiaSnagov.ro
  • Vezi Profilul
  • www.FundatiaSnagov.ro
Scolile din Zona Snagov (circa 10 - in 3 comune riverane ANPLS), pot ajuta (colabora) la activitatile de Informare - Educare - Constientizare.

Elevii acestora (in special cele 2 clase de la profilul de turism), se pot implica direct intr-o serie larga de activitati.

Toate clasele care au ore de biologie - pot sa isi aleaga teme si activitari corelate cu habitatele, speciile si activitatile de inventariare /
monitorizare ale Custodelui ANPLS.

In fiecare an, Fundatia Snagov organizeaza un eveniment local cu scolile (de regula de "Ziua Apei" din 22.03.
Dar si in alte 10 zile (aniversari relevante) pentru mediu ...

Liste de Verificare (în Excel), ca extrase din Planul de Management (nu conțin toate responsabilitățile > citiți tot Monitorul Oficial).
Începeți prin a descărca atașamentele acestui mesaj > (apoi) să le listați >(apoi) > completați cu detalii despre modul în care vă conformați la cerințele existente (respectiv cu detalii despre modul și termenul în care urmează să vă conformați)(apoi) > transmiteți Custodelui ANPLS, acest Excel prin email (custode@FundatiaSnagov.ro
) / Tel: 0730 097 505.

* Dacă totuși aveți situații foarte specifice ori aveți nevoie de o primă / scurtă -  asistență / ajutor / clarificări - sunați după ce aveți în fața dvs. câte o LISTĂ tiparită, pe care să puteți deja nota în rubricile respective - detalii relevante (comunicate telefonic de către Custode).

Chiar și pentru acest caz, este necesar ca dvs. în prealabil, să fi citit cele circa 120 pagini ale Planului de Management și a Regulamentului ANPLS - publicate în Monitorul Oficial nr 380bis din 18.05.2016.
« Ultima Modificare: Martie 12, 2017, 03:46:06 p.m. de Administrator »
Custode ANPLS => custode@FundatiaSnagov.ro * Tel: 0730 097 505
Fundatia Snagov => office@FundatiaSnagov.ro * Tel: 0720 762 468