Autor Subiect: INFORMARE destinata prioritar detinatorilor de AMBARCARCATIUNI  (Citit de 783 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Administrator

 • Ajut(ăm) la Conservarea și utilizarea sustenabilă a Patrimoniului Natural și Cultural al Zonei Snagov
 • Administrator
 • Full Member
 • *****
 • Mesaje postate: 107
 • Karma: +0/-0
 • Text personal => www.FundatiaSnagov.ro
  • Vezi Profilul
  • www.FundatiaSnagov.ro
Formularul atasat contine un set minim de informatii necesare detinatorilor de ambarcatiuni, pentru a intelege noutatile si schimbarile intervenite pentru zona de lac ain Aria Naturala Protejata Lacul Snagov (ANPLS), adica de la Vila 23 la Insula Vlad Tepes
si apoi a face demersurile necesare pentru a-si putea pune pe ambarcatiune etichetele autocolante si a primi un permis de acces cu ambarcatiunea prin ANPLS.

In datele 28.05 - 29.05 si 04.06 - 05.06, Custodele ANPLS a distribuit pe lac ambarcatiunilor intalnite circa 40 de seturi de materiale de informare - constientizare, a transmis circa 1200 de email-uri celor din baza proprie de date (si cu legaturi directe si indirecte cu lacul Snagov) si a platit si promovarea unor postari in Facebook (circa 12.000 persoane, aflate pe o raza de 22 km fata de centrul ANPLS dar si iubitoare de sportuni nautice motorizate).
SET-ul contine: INFORMAREA de 2 pagini A4, un formular de CERERE (1 pagina A4) si un exemplu de PERMIS (cum arata).

In perioada 06 - 20 iunie 2016, la sediul Custodelui (Fundatia Snagov) se poate prelua - trimite formularul de cerere si primi numarul (eticheta) si permisul necesar.

Pentru mai mare viteza si comoditate, puteti rezolva online, urmatoarele:
1) descarcati > cititi formularele atasate acestei postari
2) Completati formularul de CERERE si il semnati si apoi il trimiteti scanat la custode@FundatiaSnagov.ro (sau personal, la sediul Custodelui)
3) Custodele completeaza PERMISul si aloca un NUMAR cu datele din CERERE si va comunica acel numar.
Apoi, dvs. va puteti confectiona singuri 2 etichete autoadezive conform modelului ... sau verifica - vorbi cu custodele, daca mai are cateva etichete disponibile. Costul unei perechi de etichete este de circa 5 lei + TVA si nu este obligatia custodelui sa vi le furnizeze (ori sa vi le vanda).
4) In final, pentru a primi PERMISUL (in original), trebuie sa aduceti custodelui CEREREA in original.
* Obtinerea - realizarea - aplicarea etichetei cu numarul comunicat si identic cu modelul postat, ramane in sarcina detinatorului ambarcatiunii.

REZULTATE pana la data de 09.06.2016:


1) circa 16 ambarcatiuni cu motor au aplicat deja etichetele autocolante cu numere pentru ANPLS (cum este prevazut la art. 6 lit. i din Regulamentul ANPLS - pentru a nu risca sa plateasca amenda de 3000 - 6000 lei) si alte 18 au preluat formularele de cerere

2) duminica 05.06.2016, posesorul unui ski-jet (flyboard) a ofensat custodele ANPLS, motiv pentru care Politia Transporturi Navale Snagov i-a administrat o amenda (desi se putea incadra si la alte articole)

3) in weekend-ul 11-12 contam si pe prezenta activa a ANR pe lacul Snagov (ANPLS)

4) custodele ANPLS a pus in 2016 de 4 ori balize pentru delimitarea ANPLS, care au fost distruse / vandalizate. Fapt care se sanctioneaza drastic, s-a facut sesizare si in (fiecare) weekend, daca e nevoie, vor fi alte noi (costa putin niste bidoane vopsite)

* Recomandam detinatorilor de ambarcatiuni motorizate, sa se conformeze cerintelor prevederilor cumulate (ca si restrictii) din cele doua Regulamente: a ANPLS si de Nagivatie (asa cum este firesc si in timp, se va actualiza si cel de Nagivatie, pentru ca legea de mediu este speciala dar si pentru ca ajustarea OMT 920 trebuia facuta inca din 2005)
Pentru orice alte detalii si clarificari va invitam sa ne contactati la tel: 0730 097 505 ori custode@FundatiaSnagov.ro
« Ultima Modificare: Iunie 09, 2016, 01:34:33 p.m. de Administrator »
Custode ANPLS => custode@FundatiaSnagov.ro * Tel: 0730 097 505
Fundatia Snagov => office@FundatiaSnagov.ro * Tel: 0720 762 468